Acasă Administrație publică Primarul Boroș explică de ce nu a asfaltat cele mai circulate artere...

Primarul Boroș explică de ce nu a asfaltat cele mai circulate artere rutiere ale Bârladului: ”După ce vom avea autobuze electrice”

2

Într-o postare publicată pe contul de socializare al Primăriei Bârlad, primarul Dumitru Boroș răspunde întrebărilor lansate de cetățenii orașului în legătură cu neasfaltarea celor mai circulate artere rutiere ale orașului, în special cele care susțin tranzitul mașinilor de mare tonaj.

Este vorba de străzi precum Epureanu, Dragoș-Vodă, Vasile Milea, Mihai Viteazul sau Vasile Pârvan, unele dintre cele mai nenorocite din Bârlad (fără a le pune la socoteală pe cele care nu au văzut asfalt niciodată).

”Acestea se află în faza de licitație publică având asigurată o finanțare de peste 12 milioane de euro. Sperăm să îl începem odată cu cel de achiziție a autobuzelor electrice, în valoare de circa 5 milioane de euro”, a explicat primarul Boroș.

Lămurirea vine în contextul promovării unui nou set de fotografii cu diverse lucrări de reparații la covoarele astfaltice de pe mai multe străzi și alei din oraș.

”Proiectul, demarat în noiembrie 2019, însumează 10 kilometri liniari de covoare asfaltice. Finanțarea este asigurată exclusiv de la bugetul local și are o valoare de circa 10 milioane lei”, mai precizează Dumitru Boroș. (Simona MIHĂILĂ)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.