Acasă Administrație publică Primarul Boroș: ”Șantierul șoselei de centură a intrat acum într-una din cele...

Primarul Boroș: ”Șantierul șoselei de centură a intrat acum într-una din cele mai grele și mari faze ale sale”

0

Vești bune despre șoseaua de centură a Bârladului, a cărei construcție a intrat în linie dreaptă.

Recent a început construcția traversărilor peste calea ferată și a celor peste 20 de podețe peste Râul Bârlad, cuprinse pe traseul centurii ocolitoare.

”Stadiul actual al lucrărilor a fost prezentat, zilele trecute, la locul investiției, de către reprezentanții antreprenorului și ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Aceștia au invitat petru o vizită în teren și conducerea Municipiului Bârlad, care a fost reprezentată de primarul Dumitru Boroș, secretarul general Cătălin Haret și Cezar Chiper, directorul tehnic al Primăriei Bârlad”, se arată într-o informare a Biroului de presă din cadrul primăriei locale.

„Colaborarea noastră cu reprezentanții CNAIR și cu antreprenorul este tot mai bună. Ne-am oferit să sprijinim cu tot ce putem acest proiect extrem de important pentru Bârlad, în limita competențelor impuse de lege și a nevoilor din teren. Stadiul lucrărilor de pe șantier își menține dinamica, iar șantierul a intrat acum într-una din cele mai grele și mari faze ale sale, și anume traversările peste râul Bârlad și peste calea ferată. Din câte am înțeles, termenele sunt respectate, cu unele excepții pentru anumite tronsoane, dar sperăm ca lucrurile să se remedieze din mers, în special în zona Direcției Sanitar-Veterinare, unde, de asemenea, urmează a se desfășura lucrări de anvergură”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Ar fi trebuit ca finalizarea investiției să aibă loc în iunie anul acesta, dar nu va fi posibil întrucât lucrările au debutat mai târziu decât era prevăzut, adică în august 2020, în loc de iunie.

În ciuda previziunilor sceptice, finanțarea șoselei de centură a fost cuprinsă în bugetul României din acest an.

Traseul centurii ocolitoare a Barladului este cuprins între intersecția DN11A cu DN24 (zona de sud), până la intersecție DN24A zona Simila. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.