Acasă Administrație publică Primarul comunei Șuletea și soția, infectați cu virusul Sars-Cov2: ”Nu credeam deloc...

Primarul comunei Șuletea și soția, infectați cu virusul Sars-Cov2: ”Nu credeam deloc că îți poți pierde gustul și mirosul, dar … m-am convins!”

0

Început de an mohorât pentru primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș. Cunoscut drept unul dintre cei mai populari edili-șefi din județ, Tamaș și soția sa au fost infectați cu virusul Sars-Cov2.

Deși doar soția lui a fost cea care s-a testat (testul fiind pozitiv), Ciprian Tamaș este sigur că și el are COVID, deoarece prezintă aceleași simptome ca soția.

”Cu siguranță, eu am adus virusul acasă, deoarece soția nu prea iese, iar când se întâmplă să iasă din casă respectă la sânge toate regulile de protecție”, ne-a declarat primarul Tamaș.

Vestea că este în izolare alături de familie le-a fost dată locuitorilor din Șuletea chiar de primarul comunei, pe contul său de socializare, acolo unde a vorbit foarte deschis despre experiența prin care trece.

”Bună seara și La mulți ani, dragi prieteni! Zilele Crăciunului ne-a adus o mare supărare în casă, soția fiind testată pozitiv cu COVID! Acum suntem acasă, în izolare, unde urmăm cu toții un tratament! Postez aici pentru a vă anunța că până pe 11 ianuarie eu nu voi putea ajunge la primărie, dar colegii mei vor fi la datorie!”, a scris primarul de la Șuletea.

Primul gospodar al comunei și-a îndemnat consătenii să ia în serios virusul și să nu lase păcăliți:

”De asemenea, rog din nou să aveți grijă de voi, păstrați distanța că nu se știe cine poartă acest virus deosebit de perfid! Simptomele noastre au fost oarecum mai ușoare, dar starea nu este deloc plăcută! Am fost norocoși că l-am luat din pripă și nu a apucat să-și facă de cap! Nu credeam deloc că îți poți pierde gustul și mirosul, dar…m-am convins! Vă doresc tuturor multă sănătate și fiți precauți! Nu mai avem mult, și vom reintra în normalitate!”, a transmis Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.