Acasă Local Primele 21 de străzi ce urmează a fi asfaltate în cartierele Munteni...

Primele 21 de străzi ce urmează a fi asfaltate în cartierele Munteni și Podeni

0

Un număr de 21 de străzi din cartierele Podeni și Munteni din Bârlad vor fi asfaltate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Pe 25 aprilie, primarul Dumitru Boroș s-a deplasat la București pentru a semna contractul de finanțare.

Luni, 8 mai, edilul-șef a prezentat în cadrul unei conferințe de presă lista celor 21 de străzi ce vor fi asfaltate în primă fază: Învățăturii, Simion Bărnuțiu, Ardeal, 1877, General Cerchez, G. G. Ursu, V. I. Popa, Iordache Gane, Virtuții, Lunei, Soarelui, Decebal, Grahilor, Mărășești, Dimitrie Cantemir, Dumbrava Roșie, Dochia, Băltărețului, Principatele Unite, Milcov și Traian.

Valoarea investiției este de 30.849.000 lei, din care 18 milioane sunt de la bugetul statului, iar diferența de peste 12 milioane de lei va fi suportată de la bugetul local al municipiului Bârlad.

”Investiția urmează a fi scoasă la licitație în zilele următoare, așa că lucrările vor începe anul acesta. Este un proiect așteptat de ani de zile de locuitorii acestor două cartiere și, chiar dacă în primă fază este vorba de asfaltarea a 21 de artere, nu ne vom opri aici. Sper să nu apară probleme majore, pentru că, după cum știm, lucrările din Munteni-Podeni au dat întotdeauna bătăi de cap, fiind vorba de o pânză freatică ridicată, dar și de alte probleme de ordin tehnic După finalizarea procedurilor care țin de licitație, vom anunța pe ce străzi intrăm, vom face cunoscut graficul de lucru”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.