Acasă Local Protestul inedit al unui primar vasluian împotriva ”animalului politic” de la conducerea...

Protestul inedit al unui primar vasluian împotriva ”animalului politic” de la conducerea ABA Prut-Bârlad

0

Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea, a răbufnit public după ce s-a trezit la primărie cu o notificare din partea Administrației Bazinale de Apă (ABA) Prut-Bârlad. Hârtia este semnată de Petru Avram, liberalul din spatele angajărilor politice de la Apele Române, scandal aflat la această oră în vizorul DNA.

Primăria Șuletea a fost notificată în legătură cu majorarea contribuției specifice de gospodărire a resurselor de apă precum și a tarifelor și penalităților pentru depășirea concentrației.

De asemenea, Petru Avram îi pune în vedere Primăriei Șuletea că este obligată să monteze echipamente de măsurare a cantităților de apă utilizată.

Sosirea acestei adrese în contextul binecunoscut de o țară întreagă, în care Avram i-a scandalizat pe români angajând o ospătăriță și un administrator de grădiniță din Vaslui pe post de specialiști la Apele Române, deși nu aveau minime cunoștințe în domeniu, ca și aroganța cu care le-a spus ziariștilor că el poate ajunge chiar și ministru dacă vrea, l-a iritat pe Tamaș.

Într-o postare pe contul său de socializare, primarul de la Șuletea s-a dezlănțuit:

”Nu vom mai plăti un leu până ce acest «animal politic» nu va demisiona din fruntea Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad!

Este inadmisibil să te autointitulezi astfel și să calci pe cadavre pentru a aduce în funcții oameni slab pregătiți! Eu cred că aveți nevoie de proști în subordine pentru a putea face jocurile PNL-ului, dar nici așa nu se mai poate! Datorită acestor incompetenți pe care ii aduceți voi pe funcții importante, primarii pierd finanțări importante în implementarea proiectelor din comunitățile lor! Numai noi, la Șuletea, am așteptat aproape un an de zile avizele pentru demararea proiectelor de aducțiune cu apă și canalizare!

Demisia, netrebnicule, în frunte cu toată șleata penelistă de la Iași și de la Vaslui! Acea analfabetă care a spus că a făcut 5 ani de Master Club nu poate ocupa nicio funcție publică! Ea nu va putea face în veci un aviz la un proiect! L-am cunoscut pe domnul director tehnic Gabi Musteață și pot să vă spun că a fost cu adevărat un profesionist! Sper și sunt convins că instanța vă va repune pe funcție și veți tăvăli cu toți netrebnicii, în frunte cu Petru Avram, directorul obedient a lui Costel Alexe, președintele (cercetat penal) PNL Iași și Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui”. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.