Acasă Local Provocare: cine e în stare să scrie cea mai frumoasă scrisoare de...

Provocare: cine e în stare să scrie cea mai frumoasă scrisoare de dragoste? Concurs cu premii!

0

Sărbătoarea dragostei abia vine la români! Iar Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui ne invită să o onorăm nu cu inimioare roșii și cu daruri scumpe, ci cu simțire, cu fior și cu o fărâmă de mister închis în plic. Exact așa, cum se trăiau iubirile trainice de altădată.

De ce în plic? Pentru că e vorba de o scrisoare. ”Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste”. Așa se intitulează concursul pe care Biblioteca Județeană îl inaugurează anul acesta, cu prilejul Dragobetelui.

Sunt provocați să participe toți utilizatorii bibliotecii, cu vârsta de peste 14 ani

”Participanţii pot trimite prin poştă sau pot depune personal, o singură scrisoare, scrisă de mână, la adresa: Biblioteca Judeţeană Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, județul Vaslui, Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi, cu menţiunea «Pentru concurs». Termenul limită de expediere a scrisorii este 22 februarie 2021. Criterii de evaluare: originalitate, creativitate, caligrafie, ortografie. După evaluare, câştigătorii concursului vor fi anunţaţi personal, lista fiind afişată pe site / pagina de facebook a bibliotecii”, anunță reprezentanții Bibliotecii „Nicolae Milescu Spătarul”.

Premierea celor mai frumoase scrisori de dragoste va avea loc pe 24 februarie, de Dragobete, la sediul bibliotecii. Premiile vor consta în diplome și cărţi.

Cine dorește și alte informații, pot suna la telefon 0335 401 164, interior 16 – Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi sau pot scrie pe e-mail: bjvaslui@yahoo.com. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.