Acasă Administrație publică Puncte de colectare selectivă a deșeurilor, la Negrești. Firma de salubritate nu...

Puncte de colectare selectivă a deșeurilor, la Negrești. Firma de salubritate nu va mai ridica deșeurile amestecate

0

Prin intermediul SC Utilități SRL au fost amenajate 3 puncte de colectare a deșeurilor din carton/hârtie în zona blocurilor E1, E2 (str. Unirii) și C4 (str. M. Kogălniceanu), iar un al 4-lea urmează sa fie amenajat în zona blocului C2 (str. M. Kogălniceanu).

Locuitorii și operatorii economici din zonele blocurilor E1, E2, E3, C2, C3 și C4 sunt rugați să sprijine acest demers prin depozitarea la aceste puncte de selectare doar a deșeurilor din hârtie/carton.

𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊 𝑵𝒆𝒈𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊, 𝒅𝒊𝒏 𝒛𝒐𝒏𝒆𝒍𝒆 𝒈𝒐𝒔𝒑𝒐𝒅𝒂̆𝒓𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒗𝒊𝒅𝒖𝒂𝒍𝒆 (𝒄𝒂𝒔𝒆)

În urma discuțiilor purtate cu reprezentantul operatorului de salubritate, SC DOMIGHIAN’S PARK SRL, s-a convenit la adăugarea unei noi zile (sâmbăta) în calendarul de ridicare a deșeurilor, pentru colectarea deșeurilor reciclabile (hârtie/carton, plastic/metal, sticlă).

Prin urmare, cei care se află pe rutele de colectare a firmei de salubritate, sunt rugați ca în fiecare zi de sâmbătă să scoată la poartă, saci menajeri în care se vor afla, pe categorii, doar deșeurile reciclabile: carton/hârtie, plastic/metal, precum și sticla.

” ATENTIE! Firma poate refuza ridicarea deșeurilor dacă ele sunt amestecate cu alte tipuri de deșeuri (reziduale, vegetale, construcții, etc.). Primăria Negrești va continua acțiunile de sprijinire și încurajare a colectării selective, iar printre acțiunile propuse sunt: 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒛𝒊𝒕̦𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒑𝒖𝒃𝒆𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒖𝒃𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒗𝒐𝒓 𝒇𝒊 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒊𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒂 𝒔𝒖𝒑𝒍𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒂 𝒏𝒖𝒎𝒂̆𝒓𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒑𝒖𝒏𝒄𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒕𝒂̂𝒕 𝒍𝒂 𝒐𝒓𝒂𝒔̦, 𝒄𝒂̂𝒕 𝒔̦𝒊 𝒊̂𝒏 𝒔𝒂𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒂𝒑𝒂𝒓𝒕̦𝒊𝒏𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆, 𝒅𝒂𝒓 𝒔̦𝒊 𝒂𝒎𝒆𝒏𝒂𝒋𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒆 𝒑𝒖𝒏𝒄𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒆𝒔̦𝒆𝒖𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝒑𝒍𝒂𝒔𝒕𝒊𝒄. Așteptăm ca și dumneavoastră să dați dovadă de responsabilitate și să sprijiniți demersurile noastre prin depozitarea gunoiului doar la punctele de colectare amenajate și dotate cu containere pentru colectarea selectivă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Negrești.

Mai multe detalii despre colectarea deșeurilor în orașul Negrești (programul de ridicare al deșeurilor, puncte de colectare selectivă, cum se face selectarea deșeurilor, numere de telefon utile, etc.) găsiți pe pagina noastră de internet: https://negresti.ro/colectare-selectiva/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.