Acasă Local Raportul de activitate al deputatului Mihai Botez pentru sesiunea parlamentara septembrie-decembrie 2022

Raportul de activitate al deputatului Mihai Botez pentru sesiunea parlamentara septembrie-decembrie 2022

0

Mihai Botez, deputat de Vaslui și președintele USR Vaslui, și-a lansat raportul de activitate pentru sesiunea parlamentară septembrie-decembrie 2022.

În raport, sunt cuprinse principalele activități din timpul sesiunii anterioare, în special cele ce fac referire la activitatea legislativă, precum și referitoare la activitățile locale.

Pentru mine, prezentarea unui raport pentru sesiunea anterioară a devenit o tradiție. De aceea, cei care mă întreabă “da tu ce ai făcut?”, au mereu o formă ușor de citit și clară în care pot consulta activitatea mea. Rapoartele din sesiunile anterioare sunt disponibile mereu pe site-ul meu, www.mihaibotez.ro.

Pentru raportul actual, îi invit pe toți să acceseze link-ul https://mihaibotez.ro/raport-de-activitate-septembrie-decembrie-2022/, unde îl vor putea lectura”. a declarat deputatul Mihai Botez.

Pentru deputatul USR urmează o nouă sesiune plină de provocări. Inflația și scăderea nivelului de trai sunt principalele probleme care îi preocupă pe români, iar USR va propune măsuri concrete pentru remedierea acestora.

Mihai Botez poate fi urmărit pe paginile lui de socializare, Facebook, Instagram, ori pentru cei care doresc, pot programa o audiență direct la unul din cabinetele parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.