Acasă Local Reacția primarului din Perieni împotriva viceprimăriței care ”bate câmpii”

Reacția primarului din Perieni împotriva viceprimăriței care ”bate câmpii”

0

de Simona MIHĂILĂ

Postarea pe Facebook a viceprimăriței din comuna Perieni, Alina Mihaela Chiper, prin care l-a învinovățit pe primarul Alexandru Iacob că nu a luat măsuri de dezinfecție a apei infestată cu E.coli, a atras un potop de acuzații din partea acestuia.

Ca răspuns, tot într-o postarea pe rețeaua de socializare, edilul-șef din Perieni a pus-o la punct pe viceprimăriță, despre care a spus că responsabilitatea de clorinare a apei face parte din fișa postului ei.

Viceprimarita de la Perieni bate câmpii. Încă de la <înscăunarea> ei in functia de viceprimar nu a reușit, în 4 ani de zile, să curețe bazinul de depozitare a apei. La Perieni apa a fost și este bună de băut, dar ea a neglijat să alimenteze stația de clorinare cu clor, având în subordinea ei un om specializat.
În 4 ani, cu contribuția ei de nepăsare atât apa, canalizarea și stația de epurare sunt
<varză>.
Prin concepțiile comuniste pe care le are, adică
<să mi se dea>, <să mi se facă>, a reușit să le distrugă 100% , meritand să plătească actele de neglijență, nesimțire și chiar sabotaj, având în subordinea ei peste 35 de oameni la ajutorul social, oameni pe care putea să îi folosească la remedierea problemelor apărute, a scris primarul Iacob pe contul său de socializare.
Edilul-șef al Perieniului a pus și etichete care, în viziunea lui, reflectă starea sectoarelor pe care le are în subordine viceprimărița Chiper, după aproape patru ani în care aceasta le-a gospodărit:

Apa – Varză;
Gunoiul – Varză;
Canalizarea – Varză”.

E mânuită din spate de alții. O pun ăia să facă scandal din orice și ea face”

Primarul și viceprimarul comunei se află într-un adevărat război, substratul fiind unul politic. Iacob s-a întors împotriva PNL, partidul pe listele căruia a candidat la Primăria Perieni, ca urmare a neînțelegerilor cu Nelu Tătaru, președintele organizației județene a PNL (în prezent, ministrul Sănătății).

Alina Mihaela Chiper
Alina Mihaela Chiper

Alina Mihaela Chiper face parte din tabăra traseiștilor politici. Ea a ajuns în PNL după plecarea din PMP.

Contactat de reporterii Ziarului Obiectiv, primarul Iacob i-a găsit, totuși, scuze: ”De fapt, nici nu știe ce-i cu ea. Habar nu are ce face. E mânuită din spate de alții. O pun ăia să facă scandal din orice și ea face. Ea e o incompetentă din toate punctele de vedere. Nu e în stare de nimic. Aa, la scris pe Facebook e prima. Dar aici toată lumea e profesor. Eu nu am timp așa de des ca ea. Eu am treabă, am de finalizat o mulțime de proiecte cu fonduri europene pe care le-am atras în comună. Nu-mi văd capul de treabă. Viceprimărița e cu Facebook-ul, cu scandalul și cu statul degeaba”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.