Acasă Local REISER Bârlad merge mai departe: a câștigat prima sa lucrare în afara...

REISER Bârlad merge mai departe: a câștigat prima sa lucrare în afara municipiului Bârlad

0

După luni întregi de convulsii și situații imprevizibile, SC REISER SA Bârlad a început cea mai importantă construcție din existența sa: cea a propriului drum.

Conectată exclusiv încă de la începuturile sale de bugetul local al orașului, recent, firma, al cărei unic acționar este Consiliul Local Bârlad, a făcut primii pași spre independența financiară, fiind declarată câștigătoarea unei lucrări în afara municipiului Bârlad.

Profesionalismul a câștigat! Începând cu data de 28 martie, echipele de muncitori ale SC REISER SA se află în comuna Munteni, județul Galați. Este vorba de lucrarea ce implică refacerea rigolei, precum și suprafața asfaltică. Valoarea proiectului este de 120.000 de lei. Lucrarea urmând a fi finalizată pe 11 aprilie”, a declarat Daniel Buzamăt, directorul REISER.

Firma orașului s-a prezentat pentru lucrarea din județul vecin îndeplinind întru totul exigențele impuse de beneficiar și, după cum însuși directorul Buzamăt lasă să se înțeleagă, acesta este doar începutul.

Ceea ce am promis la începutul mandatului, și anume executarea de lucrări și în afara municipiului Bârlad certifică profesionalismul și implicarea tuturor angajaților care își doresc schimbarea în bine a imaginii societății pe care o conduc. Este o primă lucrare câștigată dintr-o serie lungă. Mulțumesc Consiliului de Administrație a REISER SA care ne-a ajutat în acest demers”, a mai spus directorul societății de construcții drumuri și poduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.