Acasă Local Restaurant ”Alona”: replică ironică după ce guvernul a interzis petrecerile de nuntă...

Restaurant ”Alona”: replică ironică după ce guvernul a interzis petrecerile de nuntă și botez

0

Poza care face cât o mie de cuvinte vine de la Restaurantul ”Alona” din Bârlad, drept replică ironică la adresa deciziei guvernanților liberali de a interzice petrecerile de nuntă și de botez.

”Survival solution” ar putea fi numită această găselniță – absolut legitimă, de altfel – prin care restaurantul, renumit în tot județul Vaslui, și-ar putea lua oxigenul de care are nevoie în această perioadă.

Cel puțin până când legiuitorii vor găsi soluții inteligente de a a salva sectorul HoReCa (în special acela care susține economia și chiar moralul micilor orașe, și nu acela care se victimizează deși, ani de zile, a surclasat marile destinații turistice ale Europei, și nu numai, la capitolul încasări).

Marți, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis o nouă hotărâre (49/13/10.2020) prin care starea de alertă a fost prelungită.

Articolul 23 interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) atât în spații deschise, cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc.).

”Alona” a decis, așadar, să se conformeze și să se adapteze noilor condiții, limitându-și oferta la petreceri… de divorț.

”Nu am gasit niciun articol in care sa fie interzise, astfel de petreceri!”, explică reprezentanții restaurantului, mai în glumă, mai în serios. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.