Acasă Administrație publică Revelion în premieră la Bârlad. Primăria Bârlad va transmite live spectacolul organizat...

Revelion în premieră la Bârlad. Primăria Bârlad va transmite live spectacolul organizat la Monumentul Eroilor de la Cerbul de Aur în noaptea dintre ani

0

Primăria Bârlad dă startul unui nou început cu un eveniment în premieră: Revelion live!

Bârlădenii care nu pot sau nu au dispoziție să iasă din casă în noaptea de Revelion, dar vor să vadă și să simtă ce se întâmplă în orașul lor și să se și distreze totodată, o vor putea face folosindu-se de avantajele tehnologiei. Pentru prima dată, Primăria Bârlad transmite în direct spectacolul de muzică și focuri de artificii de la 12 noaptea.

Evenimentul poate fi urmărit pe pagina oficială a Primăriei Bârlad, urmând link-ul: https://www.facebook.com/primariamunbarlad.

Atmosfera se va simți la cote maxime, însă, pe viu, așa că bârlădenii sunt chemați cu o oră înainte de miezul nopții pentru a-și lua energie și bună dispoziție cât să le ajungă pentru tot anul 2022 de la DJ Jedi și DJ Dorino. Aceștia le vor ține companie de la ora 23.00 și până la 00.30.

”Buna dispoziție este garantată de reguli simple (fără excepții!): distanțare socială, conduită civilizată, păstrarea curățeniei, respectarea întocmai a indicațiilor organelor de ordine și siguranță publică, a perimetrelor de siguranță și, în final, la FOCUL DE ARTIFICII…multă gălăgieee! Cine poate, vine la Monument, cine nu, vede LIVE New Rev ON Air 2022!”, a comunicat Adrian Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Pentru ca distracția să nu fie perturbată, traficul rutier va fi închis, în intervalul 23.15 – 00.30, pe Bulevardul Republicii, segmentul Confecții – sens giratoriu Republicii – Popa Șapcă. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.