Acasă Local S-a deschis Cofetăria Dulcinella la Bârlad! Vedeți AICI imagini video cu delicatesele...

S-a deschis Cofetăria Dulcinella la Bârlad! Vedeți AICI imagini video cu delicatesele pe care le puteți găsi în atelierul de cofetărie artizanală

0

de Simona MIHĂILĂ

Cel mai dulce moment al săptămânii de la Bârlad a avut loc joi, când jumătate din Bulevardul Primăverii s-a umplut de lume dornică să asiste la inaugurarea Atelierului de cofetărie artizanală Dulcinella.

Evenimentul s-a bucurat de o prezență chiar și peste așteptările artistului moldovean Ion Paladi, gazda și ambasadorul renumitului brand din Republica Moldova, care a mărturisit mulțimii adunate în fața Cofetăriei Dulcinella că se simte copleșit de numărul mare de oameni.

Tăierea panglicii inaugurale a avut loc la orele 12.00, dar bârlădenii au început să dea târcoale cofetăriei cu cel puțin o oră înainte. Mulțimea a fost cu greu stăpânită și, în ciuda apelurilor repetate ale lui Ion Paladi, de a lua distanță unii de ceilalți, oamenii s-au încăpățânat să își aștepte rândul cu orice riscuri.

Din fericire, gazdele – Ion Paladi și Nicolae Pojoga, fondatorul brandului și cumătru cu artistul moldovean) nu au permis accesul în incintă decât cu restricții, adică nu mai mult de două persoane.

Cofetăria Dulcinella de la Bârlad și-a așteptat clienții înțesată cu zeci de sortimente de bunătăți: torturi, prăjituri, fursecuri, tarte, plăcinte, creme, macarons, cozonaci cu nucă, bomboane, sucuri naturale, băuturi (de la la cele mai fine lichioruri, vinuri de Cricova, până la năprasnica vodkă rusească).

De asemenea, bârlădenii cu alergii sau cei care nu consumă produse de origine animală au avut de ales între zeci de produse vegane, de la prăjituri și până la miere de albine.

https://www.youtube.com/watch?v=O-92lth_9to

Cofetăria este aprovizionată corespunzător și pentru cei care vor să-și surprindă apropiații cu daruri dulci, putându-le cumpăra gata ambalate, în cutii de lux, sau în coșuri.

Prăjiturile sunt de o varietate remarcabilă, multe purtând semnătura originală a cofetarilor din Chișinău. Cu frișcă, ciocolată, caramel, spume de tot felul, cu nuci, fructe confiate sau proaspete, prăjiturile de la Dulcinella surprind prin combinații neașteptate, singurul lor cusur fiind acela că te îndeamnă să mănânci fără măsură. Torturile poartă nume românești: Ion, Neculai, Maria, Constantin etc.

Joi (ziua inaugurării) și vineri (12 martie), toate produsele de la Dulcinella sunt vândute cu o reducere de 30%.

https://www.youtube.com/watch?v=G8cDre11rcY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.