Acasă Local S-a stins neașteptat din viață judecătorul bârlădean Liviu Chiosa

S-a stins neașteptat din viață judecătorul bârlădean Liviu Chiosa

0

O veste tristă îndoliază Bârladul. Judecătorul Liviu Chiosa s-a stins din viață, în cursul zilei de ieri, în mod neașteptat, lăsând în urmă uluire și o mulțime de întrebări fără răspuns.

Avea doar 66 de ani, împliniți în luna iunie. În ultimele săptămâni s-a luptat cu o pneumonie severă care nu a cedat niciunui tratament.

Nu era infectat cu COVID 19, motiv pentru care nu a fost internat la Bârlad, ci la Spitalul Județean Vaslui, acolo unde a și murit.

Liviu Chiosa este originar din satul Rânzești, comuna Fălciu, dar cea mai mare parte viață și-a trăit-o la Bârlad, unde a fost judecător. În ultimii ani ai carierei a ocupat funcția de președinte al Judecătoriei Murgeni. A ieșit la pensie în 2013.
În 2017, pe fondul crizei de personal și al volumului de activitate a instanțelor, a fost reîncadrat în funcția de judecător la Judecătoria Bârlad. După scurt timp, a decis să se retragă definitiv din activitate, din cauza unor probleme de sănătate.

Judecătorul Chiosa va rămâne în amintirea familiei, a prietenilor și a colegilor săi drept un om extrem de volubil, de o veselie molipsitoare, cu un pronunțat simț al umorului. Găsea prilej de glume și de bancuri în orice situație. Modest și firesc, în ciuda poziției sale sociale, căuta să reducă distanțele de orice natură dintre el și cei cu care interacționa, fiind pentru oricare același plăcut partener de discuție.
Dumnezeu să îl odihnească!

Citeste si: Trupul neînsuflețit al judecătorului Liviu Chiosa a fost adus la Bârlad și depus la capelă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.