Acasă Local Satul de vacanță de la Pădureni și cele nouă căsuțe în regim...

Satul de vacanță de la Pădureni și cele nouă căsuțe în regim hotelier ce urmează să-și deschidă porțile. Județul Vaslui va avea cel mai modern loc de recreere din România

0

Satul Pădureni din județul Vaslui a devenit vestit în toată țara, încă din anul 2008, când a avut parte de primele apariții elogioase în presa națională, pentru baza de agrement unică în zona noastră.

Din această vară, parcul de agrement, terenurile de sport, muzeul satului, piscina și centrul de echitație nu vor mai putea fi vizitate doar pentru o zi. Vasluienii, dar și cei din afara județului, vor avea ocazia să se cazeze aici, să savureze în liniște frumusețea dealurilor verzi, a parcurilor rustice și a pădurilor din împrejurimi.

În curând, vor fi inaugurate cele nouă căsuțe, fiecare cu câte două camere, având tot confortul hotelier pe care îl caută turiștii, atunci când se hotărăsc să evadeze chiar și pentru un weekend din rutina cotidiană.

Tabăra de vacanță ce urmează să se deschidă publicului este o investiție de peste 2,2 milioane de lei, suportată în totalitate de bugetul Consiliului Județean Vaslui.

În cele nouă căsuțe pot fi cazate 36 de persoane. Ideal pentru grupuri organizate, dar și pentru cupluri sau familii cu copii.
Pe lângă spațiile de cazare, în complex au mai fost ridicate o sală de conferințe, și un spațiu generos de recreere.

”Ne-am fi dorit să preluăm tabăra de la Poiana Căprioarei, pentru a o moderniza, însă toate demersurile făcute de Consiliul Județean au fost sortite eșecului. Așa că ne-am gândit să ridicăm această tabără la Pădureni, o zonă liniștită și cu multe atracții pentru petrecerea timpului liber. Am găsit în administrația locală și un partener serios, care a înțeles importanța acestei investiții, pe care o consider un câștig pentru întreg județul nostru și nu numai. Satul de vacanță va fi gata în cel mai scurt timp și consider că va fi cel mai modern din țară, având toate facilitățile hoteliere, iar copiii, care vor veni aici, sunt convins că vor pleca acasă cu cele mai frumoase amintiri”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.