Acasă Infracțional Scandal în parcarea Hotelului Racova din Vaslui! Tânăr din Solești bătut crunt...

Scandal în parcarea Hotelului Racova din Vaslui! Tânăr din Solești bătut crunt de patru derbedei din Lipovăț

0

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui au reținut patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, din comuna Lipovăț, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, ca urmare a unui conflict izbucnit în noaptea de 8-9 septembrie 2023, în centrul civic al municipiul Vaslui, în parcarea hotelului Racova.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, pe 9 septembrie, la ora 4.15, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, cei patru derbedei au agresat un tânăr de 20 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, lovindu-l în zona capului și corpului.

”La data de 12 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 13 septembrie, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.