Acasă Infracțional Scrisoare de mulțumire din partea Poliției, înmânată unei bârlădence care a predat...

Scrisoare de mulțumire din partea Poliției, înmânată unei bârlădence care a predat oamenilor legii un portmoneu găsit pe stradă

0

O tânără bârlădeancă a primit mulțumiri oficiale din partea Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Vaslui, după ce a predat la Poliția Bârlad un portmoneu plin cu bani și documente personale pierdut de o femeie din localitatea Băcani.

Tânăra bârlădeancă, în vârstă de 23 de ani, a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial, chiar acolo unde ar fusese pierdut. A dat un anunț pe un grup de socializare, după care a predat portmoneul la poliție.

La data de 2 septembrie a.c., o femeie în vârstă de 62 de ani, din Băcani, județul Vaslui s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad unde a sesizat că, în imprejurări necunoscute, și-a pierdut portmoneul în parcarea unui centru comercial din Bârlad. Portmoneul în care se aflau documente, înscrisuri și bani a fost găsit de o tânără care a încercat să intre în contact cu proprietarul lansând un apel pe o rețea de socializare. Ulterior, aceasta s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru a-l preda organelor de poliție. Bunul găsit a fost restituit de către polițiști proprietarei care nu mai spera în recuperarea banilor şi documentelor, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta tinerei, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IJP Vaslui.

Ieri, tânăra bârlădeancă a fost invitată la sediul Poliției Bârlad, acolo unde i s-a înmânat o scrisoare de mulțumire din partea IPJ pentru spiritul civic și onestitatea de care a dat dovadă.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice şi mulţumeşte cetăţenilor care înţeleg să fie corecţi şi să contribuie la bunul mers al societăţii.Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni. Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.