Acasă Local Scrisoare deschisă în care deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad,...

Scrisoare deschisă în care deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad, îi enumeră lui Boroș 10 motive prin care făcut liberalismul de râs

0

Scrisoare deschisă în care deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad, îi enumeră lui Boroș 10 motive prin care făcut liberalismul de râs

”Vin la primărie să fiu un primar puternic și corect, un primar al fiecăruia și al tuturor.

Am dialogat direct, în ultimii patru ani, cu mii dintre dumneavoastră, pe stradă, aici, în mediul online, și la cabinetul meu parlamentar, acolo unde vă aștept cu ușa întotdeauna deschisă, fiindcă nu am nicio gardă personală, așa cum are Dumitru Boroș la primărie.

Domnule Boroș, opinia majorității celor cu care am vorbit e că, în fața rezultatelor pe care vi le-au cerut oamenii (pe baza promisiunilor!), ați aplicat vechiul proverb cu „Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă”. V-ați ascuns în spatele PNL și al unei pojghițe de asfalt turnate în viteză la expirarea mandatului. Prea puțin, prea târziu!!! Dacă alegerile din acest an ar fi fost la termen, în luna mai, ce ați fi arătat bârlădenilor?

Vă cer acum să nu mai fugiți de răspundere și să clarificați o serie de lucruri, cel mai important dintre acestea fiind răspunsul la întrebarea: „Sunteți liberal?”.

1. Liberal, domnule Boroș, e cel care își respectă promisiunile electorale, nu cel care minte. Mult prea multe dintre promisiunile pe care le-ați făcut nu au fost realizate.

2. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să închizi oamenii în case la 100 infectări / zi, să le dai amenzi dacă ies în afara anumitor ore, dar să vrei cu disperare alegeri, atunci când ne duceți spre 1.500 infectări și 50 morți/zi. Domnule fals liberal Boroș, drumul spre alegeri nu e drumul spre morgă și cimitir!

3. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să închizi Spitalul din Bârlad și să cerșești donații din partea celor care au contribuit o viață tocmai pentru a fi îngrijiți!

4. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să poți avea un buget de peste 100 milioane euro pentru Bârlad, iar realizările să fie de comună!

5. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să ne inunde în continuare ploile, la patru ani după ce ai promis că rezolvi problema.

6. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să-ți bați joc patru ani de Munteni – Podeni, sperând că totul se rezolvă cu o nouă tură de promisiuni.

7. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să calci în picioare dreptul altora la opinie și să-ți „omori” echipa, pentru a controla bugetul în favoarea găștii personale.

8. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să te plângi de PSD, după ce ți-ai pus viceprimarul PSD pe care l-ai vrut, i-ai dat atribuțiile pe care le-ai vrut, pe criterii de afinitate personală.

9. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să minți cu privire la șoseaua de centură. Spuneți adevărul: mai devreme de 2022 nu va fi gata! Vreți să o mai folosiți ca promisiune încă un mandat?

10. Liberal, domnule Boroș, nu înseamnă să trădezi, să ameninți, să alungi și să persecuți colegii care nu-ți sunt pe plac, și să-i acuzi apoi de eșecul PNL Bârlad. ALUNGAREA mea din PNL, la fel ca a multor primari, viceprimari, consilieri locali sau membri simpli, este o carte greșită pe care ați mizat, fiindcă toți LIBERALII s-au întors acasă, în familie, sub sigla ALDE.

Domnule încă primar Boroș, sunt LIBERAL de peste 20 ani, adică dintotdeauna, și a fost nevoie să vă explic lucrurile astea pentru că trecerea dumneavoastră prin 7 partide (asta înseamnă traseism!) v-a întunecat judecata și pentru că, de fapt, nu ați știut niciodată ce înseamnă să fii liberal.

Domnule fals liberal Dumitru Boroș, beneficiar direct al Ordonanței Dragnea (care a permis traseismul politic), vedeți că în Parlament este depusă inițiativa de a pune în aplicare dorința oamenilor: „Fără penali în funcții publice!”, pe care abia aștept să o votez. Această inițiativă e blocată de PNL.

Spuneți sincer, dar sincer: vă temeți de ea? Atât de mari sunt potlogăriile din cei peste patru ani de mandat? ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.