Acasă Local Sfârșit cumplit: o bătrână a ars de vie în locuința sa, din...

Sfârșit cumplit: o bătrână a ars de vie în locuința sa, din Zăpodeni

0

Sfârșit cumplit pentru o bătrână din Zăpodeni, în vârstă de 76 de ani, al cărei trup a fost găsit carbonizat, după ce un incendiu i-a cuprins casa.

Aproximativ 12 pompieri s-au luptat cu flăcările timp de o oră și jumătate. Au reușit să stingă focul dar, din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate (1 ofițer și 11 subofițeri), pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Zăpodeni, comuna Zăpodeni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și într-o bucătărie.
Au ars aproximativ 120 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două uși, două ferestre, piese de mobilier, diverse textile.
S-au degradat aproximativ 60 metri pătrați tencuială, o ușă, piese de mobilier și diverse textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de încălzire neasigurat corespunzător. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.