Acasă Infracțional Spargere la un magazin din suburbia vasluiană Brodoc

Spargere la un magazin din suburbia vasluiană Brodoc

0

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unui furt calificat, în municipiul Vaslui, în noaptea de 15/16 iulie 2022.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că,șa ora 4 dimineață, bărbatul cercetat ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unui spațiu comercial din strada Enăchiță Văcărescu, din suburbia Brodoc, de unde a furat suma de 1.000 lei.

Prejudiciul creat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost recuperat integral.

Pe 23 iulie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbatul măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.