Acasă Local Strada Traian din cartierul bârlădean Podeni, declarată zonă specială de siguranță publică,...

Strada Traian din cartierul bârlădean Podeni, declarată zonă specială de siguranță publică, în urma unei bătăi cu săbii și cuțite între clanurile de țigani care locuiesc aici

2

Violențe de nedescris miercuri, 20 aprilie, pe strada Traian din cartierul bârlădean Podeni, unde mai multe clanuri de țigani s-au bătut cu săbii, cuțite și răngi. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital cu piciorul sfâșiat, cu lovituri puternice in zona capului  și in stare de inconștiență. Acum, se află la Reanimare.

Zeci de jandarmi și polițiști au împânzit strada în încercarea de a potoli clanurile furibunde. Cearta ar fi pornit de la o femeie. Membrul unuia dintre clanuri, recent ieșit de la pușcărie, s-a înfuriat teribil când a aflat că, în timpul cât el își ispășea pedeapsa după gratii, femeia lui s-a cuplat cu alt bărbat. Și nu unul oarecare, ci membrul clanului rival.

A pus la cale un minuțios plan de răzbunare. Așa că, pe 20 aprilie, bărbatul fost atacat în timp ce mergea pe stradă.

”Bărbatul în varstă de 35 de ani ar fi fost agresat de către 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, toți din municipiul Bârlad.

În urma agresiunii, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii bârlădeni continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

Pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura ordinea și liniștea publică, în municipiul Bârlad, într-un perimetru al cartierului Podeni, a fost instituită zonă specială de siguranța publică.

În cadrul zonei speciale de siguranță, ordinea și liniștea publică este menținută de polițiști și militari jandarmi”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

”Pacientul de 35 de ani s-a prezentat în Compartimentul de Primiri Urgente în data de 20 aprilie, adus în serviciul nostru de SAJ Bârlad, în urma unei agresiuni. Pacientul prezenta un Traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștientă, fractura deschisa gamba stanga. A fost internat în secția de Ortopedie și operat în aceeași data. Postoperator este supravegheat în prezent in sectia ATI”, ne-a declarat Ciprian Feraru, managerul Spitalului de Urgenta ”Elena Beldiman” Bârlad.

2 COMENTARII

  1. Băiiiii oameni buni , judecătorii sunt de vină ca le da drumul dupa ce poliția se chinuie sa-i bage la mititica și legile proaste din România unde polițistului-e frica sa de-a un pumn sau sa scoata pistolul … s.a.m.d

  2. Da de unde stiti ca sunt tigani ,mai jurnalistilor?De ce credeti, ca este necesar ca de fiecare data cand este vre-un conflict sa va referiti la ,,etnie,,?Nu cumva sunteti niste rasisti imputiti ,care trebuie sa raspunda,in fata legilor acestui stat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.