Acasă Infracțional Stupoare la Bârlad: un bărbat a ieșit gol-pușcă pe stradă, și-a amenințat...

Stupoare la Bârlad: un bărbat a ieșit gol-pușcă pe stradă, și-a amenințat vecinii, a distrus cu un ciocan interfonul și a spart ferestrele de la casa scării

0

Scene ireale la Bârlad, acolo unde oamenii de pe o stradă întreagă au trăit clipe de coșmar când un vecin a ieșit din casă gol-pușcă, zbierând și spărgând cu un ciocan tot ce-i ieșea în cale.

Întâmplarea s-a petrecut marți, în jurul orei 17.00, în Cartier Gară, în imediata vecinătate a Școlii ”George Tutoveanu” (la intersecția străzilor Carpați cu George Enescu).

Bărbatul a ieșit din scara unui bloc dezbrăcat din cap până în picioare și, fără niciun motiv, în doar câteva minute a spart geamurile de la casa scării cu ciocanul și a distrus interfonul.

Nici locuitorii blocului și nici trecătorii care au asistat la criza de nebunie a bărbatului nu au îndrăznit să intervină.

Cineva a sunat la 112 în cele din urmă și, deși bărbatul a intrat în apartamentul său după ce și-a terminat ”treaba”, oamenii au rămas în stradă, în așteptarea polițiștilor. În zonă a fost trimis și un echipaj de la Ambulanță.

Polițiștii și ambulanțierii au pătruns în apartamentul scandalagiului. Nu au reușit, însă, să îl convingă să pună o haină pe el, așa că individul a ieșit iarăși în public în pielea goală, dar cu cătușe la mâini.

”Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat dezbrăcat distruge interfonul de la intrarea în scara unui bloc de pe strada George Enescu. Fiindcă se manifesta violent, bărbatul de 55 de ani a fost imobilizat și încătușat, fiind preluat de către un echipaj de ambulanță pentru evaluare și internarea într-o unitate medicală. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat, pentru Ziarul Obiectiv, Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Nu este singurul incident de acest fel provocat de bărbatul în cauză. Acesta a mai ieșit din scara blocului dezbrăcat complet și cu alte ocazii și, la fel ca acum, a amenințat, a zbierat și a distrus bunuri de folosință comună, iar de circa trei săptămâni scandalurile s-au întețit. Chiar zilele trecute, spun oamenii, a pătruns în apartamentului unui vecin și l-ar fi bătut pe acesta. Și atunci individul a fost dus la Poliție dar, spre mirarea tuturor, în doar câteva ore s-a întors acasă bine-merci, cu același chef de scandal. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.