Acasă Local Suspectă de COVID 19, Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgență Vaslui, nu...

Suspectă de COVID 19, Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgență Vaslui, nu va fi adusă la spitalul din Bârlad, ci va fi transportată la București

0

Suspectă de COVID 19, Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgență Vaslui, nu va fi adusă la spitalul din Bârlad, ci va fi transportată la București.

Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgență Vaslui, va fi transportată de urgență, cu elicopterul, la Institutul ”Matei Balș” din București.

Managera spitalului vasluian este suspectă de COVID 19 și se pare că se află într-o stare foarte gravă. Din acest motiv, medicii infecționiști de la Vaslui au hotărât că are nevoie de un ajutor mai specializat decât poate oferi spitalul de la Bârlad, unde sunt aduse cazurile de COVID din județ.

”Starea de sănătate a doamnei manager este stabilă, dar va fi transportată la București. Vă pot spune doar că prezintă niște modificări ce impun o evaluare care depășește posibilitățile Bârladului”, ne-a declarat Lelia Croitoru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.