Acasă Infracțional Tânăr de 20 de ani, din Negresti, lovit cu pumnii în cap...

Tânăr de 20 de ani, din Negresti, lovit cu pumnii în cap de în individ beat, până ce a ajuns pe mâna medicilor

0

Scandal și violență la Negrești, unde un tânăr de 20 de ani a fost lovit cu pumnii în cap de un individ beat, până ce a ajuns pe mâna medicilor.

Incidentul a avut loc zilele trecute, pe terasa unui local de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Negrești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 15 iunie 2023, ora 21.20, pe terasa unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, tânăr de 20 de ani, lovind-o cu pumnii în zona capului. Urmare a agresiunii, victimei i-ar fi fost distruși ochelarii de vedere. Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 6-7 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui.

Agresorul a fost reținut de polițiști, și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva sa fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.