Acasă Local Teatrul Național de Operă și Balet din Odessa, într-un spectacol de excepție,...

Teatrul Național de Operă și Balet din Odessa, într-un spectacol de excepție, organizat la Bârlad de Clubul Rotary, pentru elevii olimpici

0

de Simona MIHĂILĂ

Bârladul se pregătește pentru un eveniment de înaltă ținută, un regal artistic susținut de artiștii Teatrului Național Academic de Operă și Balet din Odessa.

Spectacolul este organizat de Clubul Rotary în scopul strângerii de fonduri pentru premierea elevilor olimpici din Bârlad și va avea loc pe 25 noiembrie, de la ora 18.00, în sala Teatrului ”Victor Ion Popa”.

”De peste 20 de ani, Rotary Club Bârlad organizează astfel de evenimente culturale prin care sunt colectate fonduri pentru acordarea unor premii elevilor merituoși din localitate, a celor care au făcut performanță în cadrul olimpiadelor școlare. Gala «Premiile Rotary Club» Bârlad a ajuns la cea de a XXI-a ediție, fiind organizată după pauza impusă de cei doi ani pandemici”, ne-a declarat Valeriu Popa, reprezentant al Clubului Rotary.

În cadrul spectacolului vor evolua 14 artiști ai prestigioasei instituții culturale din Ucraina, care vor oferi publicului bârlădean numere morabile de operă și de balet, momente cu care bârlădenii pasionați de gen au ocazia de a fi răsfățați extrem de rar la ei acasă.

Invitațiile vor putea fi procurate în schimbul unor sume cuprinse între 80 de lei și 150 de lei, diferența făcând-o locul pe care și-l vor alege în sală. Toți banii strânși vor fi constituiți într-un fond de premiere a elevilor olimpici de la unitățile de învățământ din Bârlad.

Vom reveni cu amănunte despre decizia organizatorilor legată de felul în care vor pune invitațiile în circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.