Acasă Local Teren de sport inaugurat la Laza

Teren de sport inaugurat la Laza

0
Comuna Laza are, din această primăvară, un teren de sport multifuncțional, unde pasionații de sport vor putea să joace fotbal, handbal, baschet, volei și tenis.
Recent, investiția, a fost inaugurată în prezența autorităților județene.
„Acum avem toți motoare și televizoare. Ziua stăm și muncim, iar când intrăm în casă stăm în fața ecranelor tv. Afară când ieșim avem mașini și uităm de mișcare. De aceea e foarte importantă această bază sportivă pentru comunitatea din Laza. De ani buni vorbesc cu primarii să caute directori de cămin cultural care să facă activități în permanență, pentru ca oamenii să aibă unde se duce. Să facă terenuri de sport, să avem în fiecare localitate baze din acestea. De aceea, noi să ne punem în slujba comunității și să organizăm activități culturale și sportive. Așa o să avem o comunitate mult mai sănătoasă din punct de vedere medical, dar și din punct de vedere psihic, fiindcă în afară de sport vorbim și de socializare, de comunicare între noi”, a precizat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.
Primarul comunei Laza, Ionuț Pușcașu, și-a exprimat speranța ca localnicii să folosească noul teren în număr cât mai mare.
„Sunt mulțumit că am reușit să duc la îndeplinire promisiunea făcută tinerilor din comună, aceea de a realiza un teren de fotbal, care să satisfacă toate nevoile pentru activități sportive. Această inaugurare este o premieră atât pentru mine, cât și pentru comuna Laza. Consider că este un câștig pentru întreaga comunitate. Era nevoie de o astfel de investiție pentru copiii și tinerii din comună, mai ales pentru cei care vor să facă mișcare, sport. Datoria noastră este să le facilităm accesul la astfel de baze sportive. Îi încurajăm pe tinerii din comună să facă sport”, a conchis Ionuț Pușcașu, primarul comunei Laza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.