Acasă Infracțional Teroare la Rebricea! Trei ieșeni reținuți după ce au distrus două case...

Teroare la Rebricea! Trei ieșeni reținuți după ce au distrus două case și i-au băgat în spital pe proprietari

0

Trei tineri din Iași, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost reținuți de polițiștii din Negrești pentru comiterea infracțiunilor de lovire, amenințare, violare de domiciliu, furt calificat și distrugere.

Victimele sunt doi frați din comuna Rebricea, cu vârste de 21 și 23 de ani.

Pe 8 noiembrie, pe fondul unui conflict mai vechi, cei trei bărbați, înarmați cu corpuri contondente, s-au deplasat la locuințele fraților, distrugând ferestrele și ușile de acces în imobile.

Atât fratele de 23 de ani, cât și un alt bărbat care se afla în curtea acestuia, au fost loviți și amenințați cu moartea de cei trei agresori. La plecare, persoanele bănuite ar fi sustras și două topoare.

Persoanele vătămate au fost prezentate la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că aceștia necesită un număr de 2-3 zile, respectiv 7-8 zile îngrijiri medico-legale.

Pe 15 noiembrie, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la locuințele agresorilor, punând în executare trei mandate de aducere.

Urmează ca cei trei indivizi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.