Acasă Local Trei centre de vaccinare din județ trag ”obloanele”. Bârlădenii și hușenii care...

Trei centre de vaccinare din județ trag ”obloanele”. Bârlădenii și hușenii care nu și-au ridicat tichetele de masă trebuie să meargă la Vaslui

0

Bârlădenii și hușenii care nu și-au ridicat tichetele de masă trebuie să meargă la Vaslui.

Având în vedere adresabilitatea scăzută din centrele de vaccinare anti-COVID-19, Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui informează populația că, începând cu data de 18.04.2022, următoarele centre de vaccinare își încetează activitatea: Centrul de Revitalizare Corporală Bârlad; Centrul „Sala de sport” Huși; Centrul de Zi „Bucuria” Vaslui.

Rămâne în continuare deschis pentru populația care dorește să se vaccineze anti-COVID-19 Centrul ”Clubul Pensionarilor” Vaslui, din strada Donici nr. 4, cu program de lucru de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 14:00, tel. 0754082877.

De asemenea, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot adresa medicilor de familie care au încheiat contracte cu C.J.A.S. Vaslui pentru imunizarea anti-COVID-19, conform listei atașate.

Precizăm totodată că tichetele de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare și neridicate din centrele de vaccinare care își încetează activitatea, vor putea fi ridicate de către titulari, în baza actului de indentitate, de la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Vaslui din strada M-șal Constantin Prezan, nr. 1, de luni până joi, în intervalul orar 09:00-15:00”, a precizat Mihaela Vlada, director al DSP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.