Acasă Administrație publică Trei străzi din Cartier Deal intră în asfaltare

Trei străzi din Cartier Deal intră în asfaltare

0

Primăria Bârlad anunță că în perioada următoare se va circula cu dificultate pe trei străzi din Cartier Deal, din cauza pregătirilor pentru turnarea covoarelor asfaltice. Este vorba de străzile Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe și Opanez, unde traficul rutier va fi închis circulației, pe segmente.

În aceste momente, precizează reprezentanții primăriei, traficul a fost închis pe ambele sensuri pe străzile Ștefan Neagoe și Opanez, iar pe Aurel Vlaicu se poate circula, pe infrastructură de balast. Riveranii sunt, de asemenea, rugați să nu își parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectuează lucrări și să permită accesul echipelor de muncitori în zonă.

„Avem pregătite pentru asfaltare încă trei străzi din Pachetul «Emandi». În paralel, la Proiectul de Mobilitate Urbană, de 12 milioane euro, suntem acum în faza de licitație pentru proiectare iar ofertele sunt în evaluare. După cum s-a putut observa, de aproape doi ani, am schimbat radical planul de asfaltări din municipiu și ne axăm doar pe covoare asfaltice și refacerea în totalitate a infrastructurii. Nu mai suntem de mult timp de acord cu plombările, care sunt foarte costisitoare”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.