Acasă Infracțional Trei ”zmei” din Rebricea, sub control judiciar după ce au zdrobit în...

Trei ”zmei” din Rebricea, sub control judiciar după ce au zdrobit în bătaie un bărbat de 40 de ani

0

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost bătut cu sălbăticie de trei tineri din comuna Rebricea. Lovit cu pumnii și cu picioarele, bărbatul va avea nevoie de peste două săptămâni de îngrijiri medicale pentru ca rănile să i se vindece.

Incidentul a avut loc zilele trecute, în zona unui local de alimentație publică din localitatea Drăxeni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 18 iunie 2023, ora 20.20, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, tinerii cercetați ar fi agresat un bărbat, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele în zona capului și a corpului. Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 16-17 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cei trei ”zmei” au fost reținuți de polițiști și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, împotriva acestora fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.