Acasă Infracțional ULTIMA ORĂ Gravidă înjunghiată în gât, în comuna Coroiești

ULTIMA ORĂ Gravidă înjunghiată în gât, în comuna Coroiești

0

UPDATE În jurul orei 21.00, femeia injunghiată a fost adusă la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul spitalului bârlădean, fiind preluată de medicul de garda. În urma primelor evaluări, acesta a stabilit că femeia este insarcinata in 38 de saptamani. Investigațiile medicale continua.

Caz șocant miercuri seară în comuna Coroiești: o gravidă în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiată în gât, cel mai probabil de concubinul ei, un bărbat de 51 de ani.

La sosirea echipajului de ambulanță, femeia prezenta mai multe plăgi produse prin agresiune cu un corp ascuțit în zona gâtului și la nivelul membrului superior drept.

Rănile sunt atât de profunde încât femeia nu le-a putut comunica ambulanțierilor nicio informație, așa încât aceștia nu știu încă în ce lună de sarcină este.

”Pacienta este conștientă, dar instabilă hemodinamic. Intervin două ambulanțe SAJ din substația Bârlad coordonate de un medic. Se încearcă stabilizarea ei apoi transportul la spital”, a declarat dr. Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt de la Ambulanță.

La domiciliul femeii au sosit și polițiștii.

”La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, din cadrul I.P.J. Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea și dispunerea măsurilor legale. Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtator de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.