Acasă Administrație publică ULTIMA ORĂ Veste excelentă pentru Bârlad: va fi semnat contractul pentru extinderea...

ULTIMA ORĂ Veste excelentă pentru Bârlad: va fi semnat contractul pentru extinderea pe toate străzile orașului a rețelelor de apă și canalizare. Prezentăm lista completă a străzilor!

0

de Simona MIHĂILĂ

Unul dintre cele mai așteptate proiecte de dezvoltare a Bârladului, respectiv proiectul cu fonduri europene prin care vor fi extinse rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, va fi semnat miercuri, la Bârlad.

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, și Gabriel Beșleagă, directorul executiv al SC Aquavas SA au ales ca acest eveniment să aibă loc la Primăria Bârlad, unde, evident, vor fi prezente și autoritățile locale.

Proiectul de extindere a rețelelor de apă și canalizare, precum și de reabilitare a stațiilor de pompare face parte dintr-un proiect gigant, desfășurat la nivelul județului Vaslui. Beneficiară este SC Aquavas SA, operatorul județean de apă și canalizare.

La Bârlad, proiectul vizează reabilitarea rețelei de apă pe o lungime de 9.015 metri și extinderea cu 35.490 de metri (pe 157 de străzi – vezi foto cu lista acestora).

La capitolul canalizare, proiectul prevede reabilitarea a 9.854 metri de conductă și extinderea pe o lungime de 23.994 metri.

Valoarea proiectului la nivel județean este de 355.927.9333 lei.

Semnarea proiectului are loc după cinci licitații, dintre care patru ratate, din lipsă de ofertanți.

Lista străzilor unde va fi extinsă rețeaua de alimentare cu apă:

Lista străzilor unde va fi reabilitată și extinsă rețeaua de canalizare menajeră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.