Acasă Infracțional Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, după ce...

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, după ce șoferul a vrut să evite un pieton

0

Patru persoane au fost transportate, noaptea trecută, la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut pe DN 24, în localitatea Muntenii de Sus, în zona Piscina.

Potrivit relatărilor reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a intervenit pentru salvarea victimelor, șoferul autoturismului a vrut să evite un pieton, după care a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat în afara drumului.

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Victimele nu erau încarcerate. Până la sosirea pompierilor, persoanele implicate în accident au fost evacuate de ceilalți participanți la trafic. Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost evaluate, patru dintre acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victimele accidentului prezentau plăgi deschise, traumatisme cranio cerebrale, traumatisme cranio faciale, și alte politraumatisme. Cea de-a cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.