Acasă Infracțional Un bărbat din Vaslui riscă până la 5 ani de închisoare după...

Un bărbat din Vaslui riscă până la 5 ani de închisoare după ce a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție emis în favoarea soției sale

0

Polițiștii Biroului de Ordine Publică Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

La data de 5 iunie 2024, ora 20.38, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict izbucnit într-o locuință din oraș. La adresa indicată, polițiștii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 62 de ani, care a pătruns în locuința soției sale, încălcând ordinul de protecție emis în favoarea acesteia.

Ordinul fusese dat pe 23 mai 2024, de Judecătoria Vaslui, pe o perioadă de 3 luni, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de soție și față de locuința acesteia.

Polițiștii au aflat cu această ocazie că bărbatul cercetat a încălcat de mai multe ori măsurile dispuse prin ordinul de protecție, deplasându-se la locuința soției sale.Acesta riscă acum închisoare între 6 luni și 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.