Acasă Infracțional Un bârlădean care a spart două apartamente pe strada Vasile Pârvan, arestat...

Un bârlădean care a spart două apartamente pe strada Vasile Pârvan, arestat preventiv

0

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bârlad a crezut că dă lovitura vieții după ce a intrat prin efracție în două locuințe din localitate, ambele situate pe strada Vasile Pârvan. Spargerile au avut loc în lunile ianuarie și februarie.

Hoțul a furat din ambele apartamente bunuri de valoare, dar și alimente, în valoare de 6.300 lei. Nu a apucat prea mult să se bucure de ele, pentru că polițiștii de la Biroul Investigații Criminale au reușit să îi dea de urmă și să îl prindă, pe 7 februarie. Cu excepția alimentelor, pe care le-a consumat, bunurile de valoare furate, care reprezentau 95% din prejudiciu, au fost recuperate de oamenii legii și înapoiate păgubiților.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi, 8 februarie, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, judecătorii au luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorilor, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a bărbatului, sun aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.