Acasă Local Un bulgăre de zăpadă gigant blochează o arteră rutieră din Bârlad

Un bulgăre de zăpadă gigant blochează o arteră rutieră din Bârlad

0

Pe aici nu se trece… spre disperarea conducătorilor auto și spre amuzamentul fără margini al copiilor.

Strada George Topârceanu din cartierul Complex Școlar este atracția zilei, mai ales pentru copiii veniți să se joace în Parcul ”Mihai Eminescu”. Puștii părăsesc cu plăcere joaca din parc pentru a urmări caznele șoferilor care tranzitează această arteră rutieră.

Încă de la primele ore ale dimineții de joi, locuitorii străzii, dar și trecătorii, au avut surpriza de a descoperi exact în mijlocul carosabilului un bulgăre de zăpadă gigant.

Cine a avut răbdarea și forța de a-l forma nu se știe. Cert este că mingea uriașă încă trona pe artera rutieră în urmă cu circa o oră și, dacă între timp administratorii drumului nu au luat măsuri, încă poate fi admirată de curioși.

Pe seama neobișnuitului bulgăre, care pune la grea încercare îndemânarea conducătorilor auto, locuitorii din zonă, precum și vizitatorii Parcului ”Eminescu” fac fel de fel de presupuneri. Unii spun că acesta s-ar fi rostogolit de undeva din deal, după ce copiii ar fi încercat cu o seară înainte să ridice un om de zăpadă demn de Cartea Recordurilor. Alții sunt siguri că bulgărele a fost înadins lăsat pe stradă pentru polițiștii dornici de bulgăreală, la fel ca polițiștii de la Sibiu, care au făcut echipă la bătaie cu zăpadă cu doi copii. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.