Acasă Infracțional Un cioban din comuna Dimitrie Cantemir, amenințat cu moartea de hoțul care...

Un cioban din comuna Dimitrie Cantemir, amenințat cu moartea de hoțul care i-a furat de la stână 14 miei

0

Un cioban de la o stână din comuna Dimitrie Cantemir a fost la un pas de a plăti cu viața faptul că a încercat să prindă un hoț care a dat iama între ovinele pe care le avea în grijă.

Prins în timp ce fura, hoțul l-a amenințat pe cioban că îl omoară dacă nu îl lasă să fugă.

Întâmplarea s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 mai. Individul, din localitatea Ghidigeni, județul Galați, a intrat în saivanul de ovine, de unde a sustras 14 miei.

Fiind surprins de către ciobanul care îi avea în grijă, bărbatul l-ar fi amenințat pe acesta cu moartea, pentru a-și asigura scăparea. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 6.000 de lei și a fost recuperat integral de polițiști, fiind restituit proprietarului. Pe 13 iunie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii hușeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar pe 14 iunie, a fost prezentat Judecătoriei Huși, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.