Acasă Infracțional Un descreierat din comuna Bogdana s-a răzbunat pe fosta soție ucigându-i câinele....

Un descreierat din comuna Bogdana s-a răzbunat pe fosta soție ucigându-i câinele. Polițiștii de la Protecția Animalelor l-au reținut

0

Poliţiştii Biroului Protecția Animalelor Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Bogdana, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 10 decembrie 2022, ora 13.00, pe fondul consumului de alcool, acesta s-ar fi deplasat la locuința soției, femeie de 51 de ani (de care este despărțit în fapt) și ar fi proferat amenințări la adresa ei.

Ulterior, în lipsa persoanei vătămate, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, ar fi sustras un câine din rasa bichon maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, ”violarea de domiciliu” și ”amenințarea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.