Acasă Local Un fost antreprenor bârlădean, proprietarului pub-ului ”La Codreanu”, numit șeful Direcției de...

Un fost antreprenor bârlădean, proprietarului pub-ului ”La Codreanu”, numit șeful Direcției de Protecție a Copilului Bacău

0

Un bârlădean a fost numit la șefia Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău. Cristian Codreanu a condus până de curând Biroul Administrare Spațiu Locativ din cadrul Primăriei Bârlad. În rândul bârlădenilor, însă, mai cu seamă al tinerilor, s-a făcut cunoscut în perioada cât a fost proprietarul pub-ului ”La Codreanu” și al cafenelei cu același nume, unul dintre cele smart și mai incitante concepte de gen din oraș.

În acest moment, Cristian Codreanu asigură interimatul la conducerea DGASPC Bacău și are de gând să se înscrie la concurs pentru instalarea în funcție pe perioadă nedeterminată.

”Este o provocare mobilizatoare pentru mine, instituția fiind cel mai mare angajator din județul Bacău. Numără 1.975 de angajați, responsabilitatea este uriașă, dar mă voi strădui să fac față. Planurile mele în cadrul DGASPC Bacău se leagă de reorganizarea unor activități, de a imprima un suflu nou unor zone în care este nevoie de așa ceva, în așa fel încât beneficiarul final să fie cel care culege exclusiv roadele muncii noastre”, ne-a declarat Cristian Codreanu.

În trecut, bârlădeanul a fost director al Spitalului CFR București, dar a ocupat și un post de conducere în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Drumurilor Naționale. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.