Acasă Infracțional Un pierde-vară, de 25 de ani, din Vaslui, în arest preventiv după...

Un pierde-vară, de 25 de ani, din Vaslui, în arest preventiv după ce și-a lovit propria mamă

0

Un vasluian, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, după ce și-a agresat mama, la locul de muncă al acesteia.

Nu este prima dată când individul a lovit-o pe cea care i-a dat viață. Pe 24 august, după ce a agresat-o iar femeia a sunat la poliție, pe numele fiului a fost emis un ordin provizoriu de protecție pentru o perioadă de cinci zile.

Pe 26 august, nu a mai rezistat și a trecut peste interdicția dată de oamenii legii. S-a dus la locul de muncă a femeii, a bătut-o și i-a smuls ceasul de la mână.

În aceeași zi, s-a deplasat în zona de nord a municipiului Vaslui, unde a zgâriat aripa unui autoturism parcat, provocând o pagubă de peste 3.000 de lei.

Ca urmare a acestor fapte, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Ieri, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (S.M.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.