Acasă Infracțional Un polițist din Huși a fost luat pe capota unei mașini, iar...

Un polițist din Huși a fost luat pe capota unei mașini, iar un altul a fost călcat de aceeași mașină. La volan era un individ beat care a refuzat să oprească

0

Incident foarte grav luni seară, la Huși, când doi polițisti din localitate au fost transportați la spital, după ce au fost accidentați intenționat de un șofer beat.

Unul dintre polițiști a fost luat pe capota mașinii, iar colegul său a ajuns sub roțile acesteia, fiind călcat pe mână și pe picior.

Cei doi agenți de poliție îl opriseră pe șofer, pentru a-i verifica actele autoturismului. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii au vrut să-i pună fiola

”Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, cu reședință în municipiul Huși, a refuzat să fie testat, a pornit mașina și i-a lovit pe cei doi polițiști. Unul dintre agenți a fost luat pe capota mașinii, cel de al doilea a fost lovit la mâna și călcat pe picior. Aceștia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se afla la Spitalul municipal Huși, pentru investigații medicale”, a relatat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Șoferul a fugit de la fața locului,dar a fost găsit la scurt timp de echipajele de poliție pornite în căutarea lui.

”Ulterior, s-a constat că acesta avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice. În cauză, se fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.