Acasă Infracțional Un tânăr din Lipovăț și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație

Un tânăr din Lipovăț și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație

0

Grav accident de circulație între localitățile Lipovăț și Fundu Văii. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac. În mod miraculos, șoferul autoturismului a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Accidentul s-a petrecut marți seară, pe un drum de pădure. Se pare că lipsa de vizibilitate, dar și viteza neadaptată condițiilor de drum au fost principalii factori care au produs accidentul.

La locul accidentului au ajuns echipaje de pompieri și de ambulanță.

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului și avariat. Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului. Ambele persoane aflate în autovehicul au fost evacuate. Una dintre victime (pasager în autoturism) a fost găsită în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 27 ani, a fost evaluat, dar nu a necesitat îngrijiri medicale”, a relatat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Pentru pasagerul din dreapta șoferului, salvatorii au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate, în cele din urmă, medicul a declarat decesul victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.