Acasă Infracțional Un vasluian care și-a bătut soția și fiica, arestat după ce a...

Un vasluian care și-a bătut soția și fiica, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție

0

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat pentru că și-a agresat soția și fiica minoră, ar fi proferat amenințări și ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în luna iulie, după ce și-a bătut soția și fiica, a fost emis un ordin provizoriu de protecție a acestora, bărbatul nemaiavând voie să se apropie de acestea la mai puțin de 100 de metri.

În zilele de 3 și 5 noiembrie, vasluianul a încălcat prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată și s-ar fi deplasat la locul de muncă al persoanei vătămate, unde ar fi proferat amenințări față de soția și fiica sa. Totodată, în data de 5 noiembrie a.c., acesta și-ar fi agresat fizic soția.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de 24 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.