Acasă Infracțional Urmărire în trafic a unui bărbat din Boțești, care conducea beat și...

Urmărire în trafic a unui bărbat din Boțești, care conducea beat și fără permis auto

0

Un bărbat de 25 de ani din comuna Boțești s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fugă de polițiști, la volanul unei mașini în care a urcat beat și fără permis.

Urmărirea a avut loc pe raza localității Văleni, miercuri la amiază. Polițiștii au observat mașina cu număr de Vrancea și i-au făcut semn tânărului aflat la volan să oprească, folosind semnalele luminoase și sonore ale autospecialei de poliție.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, încercând să se sustragă activității de control. S-a procedat la urmărirea autoturismului, în trafic, reușindu-se interceptarea acestuia, după parcurgerea unei distanțe de aproximativ 400 metri. Întrucât conducătorul auto depistat la volan a refuzat să se legitimeze și a devenit recalcitrant, s-a procedat la imobilizarea și stabilirea identității acestuia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, fiindcă emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a relatat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dar și cu amendă pentru refuz de legitimare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.