Acasă Local Util pentru cei care urmează tratamente injectabile și nu numai: graficul gărzilor...

Util pentru cei care urmează tratamente injectabile și nu numai: graficul gărzilor la Centrul de Permanență Bârlad, pentru luna decembrie

0

Bârlădenii care urmează tratamente injectabile, dar și cei care vor avea nevoie în mod neprevăzut de asistență medicală ce nu necesită chemarea ambulanței sau consultații în UPU, au la dispoziție graficul gărzilor asigurate în luna decembrie de personalul Centrului de Permanență Bârlad.

Acesta a fost comunicat pe pagina de Facebook a Direcției de Asistență Socială (DAS) Bârlad.

DAS va comunica mult mai ușor cu cetățenii de acum înainte, prin intermediul paginii recent create, acolo unde reprezentanții direcției va posta tot ce poate veni în sprijinul beneficiarilor săi.

Am găsit necesar să creăm această pagină din foarte multe motive. Pentru cei care utilizează rețelele de socializare, este mult mai ușor să afle informatii fara sa fie nevoiți să se deplaseze până la sediul DAS. Desigur că metoda tradițională rămâne valabilă, dar pandemia din păcate, ne-a obligat să lucrăm mai mult în online. Și comunicarea online e o necesitate aproape în toate domeniile. Pe pagina de Facebook a DAS vor fi postate informații despre serviciile și beneficiile sociale oferite prin intermediul Primăriei Bârlad, precum și informații de interes general. De asemenea, o prezentare mai ampla serviciilor și beneficiilor sociale se va regăsi și pe noul site al primăriei, site care va fi lansat in câteva zile, a declarat viceprimarul Ana-Maria Vintilă, cea care a fost cu ideea adoptării de către DAS a acestui mijloc de comunicare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.