Acasă Administrație publică Vandalism greu de imaginat în comuna Vinderei. Investiție cu bani europeni, aflată...

Vandalism greu de imaginat în comuna Vinderei. Investiție cu bani europeni, aflată în lucru, distrusă bucată cu bucată

0

Acte de vandalism greu de imaginat în comuna Vinderei. O investiție aflată în derulare, pentru care primăria a obținut fonduri europene, a fost distrusă din temelii, iar hoții au furat de pe șantier mai multe bunuri.

Este vorba de stația de epurare din Docani, unul dintre cele opt sate din componența comunei, pe care actuala administrație a reușit să le introducă în lumea civilizată, aducând apă curentă și rețele de canalizare menajeră.

Primarul Ionuț Ghiur a adus la cunoștință publică această infracțiune, exprimându-și revolta prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare.

”Nu știu ce sa cred despre anumiți cetățeni din satul Docani! Fac un apel la oamenii de buna credință din satul Docani,s a ne ajute in depistarea acestor vandali, care au smuls țevile de la gardul de protecție a stației de epurare, au tăiat cablul de alimentare la bazinul de apa, au spart țeava de alimentare de la bazin, au furat 6 panouri doka de cofraj si două scări.

Poate ne ajuta și administratorul paginii de Facebook Docani și ia atitudine contra acestor persoane certate cu legea și cu bunul-simt. Noi am fost acuzați și făcuți in tot felul,sub pretextul ca nu facem nimic pentru a dezvolta satul Docani. Ma întreb, cetățenii acestui sat își doresc aceste investiții sau vor sa se întoarcă in timp, in anul 2016?”, a scris transmis primarul Ghiur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.