Acasă Infracțional Vasluian bătut cu sălbăticie pe strada Vasile Alecsandri, de un tânăr de...

Vasluian bătut cu sălbăticie pe strada Vasile Alecsandri, de un tânăr de 24 de ani, tot din Vaslui

0

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Vaslui, care ar fi agresat un bărbat, în zona străzii Vasile Alecsandri.

Pe 3 mai, ora 23.00, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat a agresat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate, pe care a lovit-o cu pumnii și cu un corp contondent în zona capului și a corpului.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni ce necesită 32-35 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

La data de 8 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.