Acasă Infracțional Vasluian bătut și jefuit pe strada Decebal, de un individ din comuna...

Vasluian bătut și jefuit pe strada Decebal, de un individ din comuna Solești

0

Un bărbat din Vaslui a fost bătut și jefuit de un derbedeu, în vârstă de 21 de ani, din Solești.

Incidentul s-a petrecut pe 17 iulie, aproape de miezul nopții, pe strada Decebal din Vaslui.

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi deposedat, prin violență, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Vaslui, de un telefon mobil și alte bunuri de valoare. Totodată, prezumtivul autor ar fi agresat și o tânără de 17 ani, care însoțea persoana vătămată. Ulterior, în aceeași noapte, bărbatul cercetat ar fi agresat și deposedat, prin violență, un tânăr de 20 de ani, din Vaslui, de un telefon mobil”, a relatatBogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost estimat la 3.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 90 %.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 23 iulie 2022, poliţiştii vasluieni l-au reținut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.