Acasă Infracțional Vasluian prins în flagrant în timp ce oferea unui polițist din cadrul...

Vasluian prins în flagrant în timp ce oferea unui polițist din cadrul IPJ Vaslui suma de 1.000 de lei ca să îl scape de o amendă

0

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, sub coordonarea şi îndrumarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au prins în flagrant o persoană care a oferit suma de 1.000 de lei cu titlu de mită unui ofițer de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui –  Poliția municipiului Vaslui, pentru a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională.

În fapt, în noaptea de 25/26 iunie 2022, în urma unei altercații, au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări mai multe persoane implicate.

Cu ocazia întocmirii formalităților, una dintre persoane a transmis unui polițist că îi va remite ulterior o sumă de bani pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale, respectiv aplicarea sancțiunii contravenționale.

Polițistul în cauză a sesizat de îndată ofițerii D.G.A. – S.J.A. Vaslui, iar sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, aceștia au procedat la prinderea în flagrant a persoanei în cauză în timp ce îi oferea suma de 1.000 de lei cu scopul menționat mai sus, în sediul Poliției municipiului Vaslui.

În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită, iar față de inculpat a fost instituită măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii I.P.J. Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.