Acasă Local Vasluienii care vor să devină agenți de poliție pot depune dosarul pentru...

Vasluienii care vor să devină agenți de poliție pot depune dosarul pentru concurs la IPJ Vaslui până pe 14 septembrie

0

În perioada 02 septembrie -14 septembrie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui recrutează candidaţi, pentru a participa la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I., sesiunea septembrie-octombrie 2021, la Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina (județul Prahova) și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca (județul Cluj). Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Cererea de înscriere la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, în sesiunea septembrie – octombrie 2021, se va depune în perioada 02.09.2021-14.09.2021, la adresa de e-mail: resurseumane@vs.politiaromana.ro , inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de domiciliul/reședința candidatului, înscris/ă în cartea de identitate, potrivit organizării administrativ-teritoriale și specialității pentru care optează. Astfel, candidaţii cu domiciliul/reședința în localităţi din judeţul Vaslui, aşa cum este înscris/ă în cartea de identitate, se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, strada Hagi Chiriac nr. 1.

Dosarul de recrutare complet se depune până la data de 22.09.2021, în intervalul orar 09.00-14.00, doar în zilele lucrătoare, modaliatea de întocmire a dosarului și condițiile de participare la concurs fiind precizată în anunțul de concurs care se găsește la link-ul https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

Probele de concurs pentru admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal sunt: proba de evaluare a performanţei fizice și proba de evaluare a cunoştinţelor.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021 la Școala militară de subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, indiferent de unitatea de învățământ pentru care a optat candidatul, iar proba de verificare a cunoștințelor se va susține, în data de 09 octombrie 2021, fiind organizată de către Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui pentru candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot consulta site-ul I.P.J. Vaslui la link-ul: https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.